Gezondheid

Het menu van…

  • Bijgewerkt op 03-07-2024
  • 1 minuut
In dit artikel: Het klimaat, dierenleed of je gezondheid: de reden om je menu aan te passen kan voor iedereen anders zijn. We gingen het land in, op bezoek bij mensen die op hun eigen manier stappen zetten richting ander menu, om een gezondere planeet voor mens en dier te realiseren. Met één overeenkomst: een succesvolle uitkomst.
Henny, vrouw van middelbare leeftijd uit Heerhugowaard op de bank met een kussentje

Het menu van… Henny

In het eerste deel van de serie gingen we op bezoek bij Henny in Heerhugowaard, die na een zware tijd besloot haar menu te veranderen omwille van haar gezondheid.

Het menu van… Lin en Wang

In het tweede deel van de serie kwamen we terecht bij Lin en Wang in Rotterdam Lombardijen, waar ze een succesvol Chinees vegetarisch restaurant runnen.

Het menu van… Yvonne

In het derde deel en laatste deel van de serie kwamen we terecht bij Yvonne in Zaandijk, die samen met haar compagnon een succesvolle plantaardige bakkerij runt.

Ook van plan om je menu aan te passen? Bekijk onze praktische tips op ‘hoe begin ik’. Ben je op zoek naar meer inspiratie? Lees over de verschillende kantelpunten van onder meer zangeres Froukje, oud-profbasketbalster Chatilla van Grinsven en orthopedisch chirurg Patrick Deckers.